De voetmassage in onze salon in Rotterdam werkt rustgevend en helend. Wat een fijne manier om tot rust te komen na een lange dag, week of maand. Je voeten zijn ieder moment van de dag bezig en zorgen voor een stevige basis voor jouw lichaam. Goed voor je voeten zorgen betekent goed voor jezelf zorgen.

Salon Esbella

Bij Esbella Salon draait het erom dat jij je mooi en verzorgd voelt. ‘Het is mooi’ is dan ook de vertaling van Esbella. Onze luxueuze en persoonlijke behandelingen zijn allemaal bedoeld om jou te laten shinen. In onze salon gevestigd in Rotterdam hanteren wij een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding. Zo zijn wij er zeker van dat iedereen van een luxe, ontspannen behandeling kan genieten. Geen mens, en dus ook geen huid, is hetzelfde en wij willen in de toekomst de focus blijven houden op maatwerk met een persoonlijk advies. Ook willen wij in de basis altijd de gezondheid van de huid, nagels en het lichaam centraal stellen, zodat elke vrouw kan schitteren met haar natuurlijke glamour!

Technieken voor voetmassages in Rotterdam

Voeten masseren kan op veel verschillende manieren. Bij het masseren van de voeten is het belangrijk om specifieke voetreflexpunten op de juiste manier te raken. Door de juiste drukpunten te masseren, wordt niet alleen de bloedsomloop gestimuleerd, maar wordt ook ontgiften van het lichaam op natuurlijke wijze opgestart. Wij masseren zowel de boven als de onderkant van de voet en maken geen gebruik van apparaten of rollers om de voeten te masseren. Onze voetmassages in Rotterdam zijn specifiek zo opgesteld dat stress en migraines verminderen.

Verschillende massages

Naast onze voetmassages in Rotterdam, bieden wij ook nog andere massages aan. Onze after lipo massage bijvoorbeeld. De nadruk wordt gedurende dit behandeltraject wordt gelegd op het herstel van het lichaam na een liposuctie ingreep. Tijdens de behandeling focussen wij ons op het aansturen van een gezond herstel en het behouden van een prachtig resultaat. Onze rug massages zijn ook ontzettend populair bij onze klanten. Bij rug massages wordt de doorbloeding van de huid en de spieren gestimuleerd. Het huid- en spierweefsel herstelt sneller en voert afvalstoffen af dankzij de toename aan zuurstof.

Hoe werkt een Rotterdamse voetmassage?

Een betere bloed- en lymfecirculatie is een van de grootste voordelen van onze voetmassages. Ook de betere doorbloeding van lichaamsdelen en organen is ontzettend belangrijk. Tijdens de behandeling geef je zelf aan of je een zachte, gemiddelde of harde druk wilt. Wij masseren zowel de boven- als onderzijde van de voeten. Als je voor een 60-minuten-durende massage kiest, nemen we ook de onderbenen en knieën mee.

Onze andere behandelingen

Wie bieden, naast voetmassages, in onze salon in Rotterdam ook nog andere behandelingen aan zoals manicure, pedicures, laserontharingen en cellulite behandelingen. Wij willen iedere vrouw laten stralen. Wij weten zeker dat iedereen die bij ons naar buiten loopt, zal schitteren met haar eigen natuurlijke glamour! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.Maak hier uw afspraak