Spa Behandelingen

Veel mensen ervaren drukte en chaos in hun dagelijkse leven, in het gezinsleven of op het werk. Een moment voor jezelf wordt dan nog wel eens vergeten, terwijl dit juist heel belangrijk is. Door regelmatig tijd voor jezelf te nemen kun je helemaal ontspannen, weer in balans komen en stress volledig loslaten.

Een spa behandeling van Esbella Salon is daarvoor een uitstekende keuze. Bij onze spa behandeling, ook wel wellness behandeling genoemd, nemen we de tijd voor jouw ontspanmoment en zorgen onze professionals ervoor dat jij er weer even tegenaan kunt. Na een drukke periode ben je wel even toe aan een luxe verwenmoment! Bij Esbella Salon bieden we de volgende spa behandelingen aan:

  • Ontspannende lichaamspakking met algen: Bij deze lichaamspakking wordt een masker van algen op het lichaam aangebracht. Algen hebben vele voordelen, zoals een reinigend, verstevigend en afslankend effect. We beginnen met een peeling met Himalaya zout en aansluitend een algenwrap met infrarooddeken. Hierna ga je douchen en krijg je een massage met aromatherapie.
  • Kalmerende lichaamspakking met chocolade: Bij deze lichaamspakking wordt een masker van chocolade op het lichaam aangebracht. Een chocoladepakking werkt vocht- en vet afdrijvend en heeft een anti-aging en ontstekingsremmend effect. Hierbij beginnen we met een peeling met Himalaya zout en daarna een chocoladewrap met infrarooddeken. Daarna is het tijd om te douchen zodat we kunnen beginnen met de massage met aromatherapie.
  • Koude verbanden therapie: Bij deze behandeling krijg je koude verbanden om je lichaam heen gelegd. Koude verbanden hebben een helende werking en verminderen de pijn in spieren en gewrichten. Ook verbetert het de bloedcirculatie. Bij deze behandeling krijg je een wrap met koude verbanden en een infrarooddeken. Afsluitend volgt er een massage met aromatherapie.

  • In elke spa behandeling komt een massage met aromatherapie voor. Tijdens deze massage focussen we op een ultieme ontspanning en maken we de spieren los. Aromatherapie wordt ook tijdens deze behandeling gebruikt, dit houdt in dat we geuren van essentiële oliën gebruiken voor een helend en ontspannend resultaat.    Maak hier uw afspraak