Een rug massage in Rotterdam bij onze salon werkt diep ontspannend. Het is een fijne manier om te ontspannen na een lange dag, week of maand. Goed voor jezelf zorgen is zo belangrijk voor de gezondheid. Wij bieden verschillende massages aan. Naast dat deze behandelingen goed zijn om te ontspannen, helpen ze vaak ook bij vervelende klachten zoals vastzittende rug- of nekspieren.

Onze massages

Wii bieden verschillende soorten massages aan, zoals onze after lipo massage bijvoorbeeld. Tijdens deze behandelingen wordt de nadruk gelegd op het herstel van het lichaam na een liposuctie ingreep. Tijdens de behandeling focussen wij ons op het aansturen van een gezond herstel en het behouden van een prachtig resultaat. Onze voetmassages zijn ook favoriet bij onze klanten. Onze voeten dragen ons iedere dag, ons hele leven lang. Door de juiste drukpunten te masseren wordt niet alleen de bloedsomloop gestimuleerd, maar wordt ook ontgiften van het lichaam op natuurlijke wijze opgestart. Onze nek-schouder-rug massages en relax massages helpen diep te ontspannen. Deze behandelingen verbeteren de bloedsomloop en helpen stress te verminderen. Onze rugmassage Rotterdam is heerlijk ontspannend!

Hoe ziet een rug massage bij Esbella Salon eruit?

De stimulatie van de huid en de spieren bij onze massages verbetert de doorbloeding van het hele lijf. Er gaat meer zuurstof naar huid- en spierweefsel, waardoor het zich niet alleen sneller herstelt, maar ook afvalstoffen afvoert. Het is mogelijk om jezelf door je partner bijvoorbeeld te laten masseren. Veel mensen ervaren dit als ontspannend en gezellig. Omdat onze masseurs allemaal een opleiding hebben gevolgd, kunnen zij net dat beetje extra geven. Zo weten zij precies de juiste drukpunten te masseren, waardoor jij je gegarandeerd beter zult voelen na één van onze massages!

Rug massage technieken

Er zijn veel verschillende technieken om te masseren in de wereld. Palperen, drukken, kneden, strijken en schudden zijn allemaal termen die tijdens een opleiding tot masseur voorbijkomen. Voor onze rug massages in Rotterdam gebruiken wij geen apparaten. Enkel onze handen. Dankzij de technieken die wij toepassen worden de spieren in je lichaam losgemaakt. Stijfheid, nekpijn, schouderpijn en rugpijn kunnen op deze manier gemakkelijk behandeld worden. Bij onze behandelingen worden de armen vaak ook meegenomen omdat de pijn in het nek-, schouder- en rug gebied vaak uitstraalt naar de armen.

Nog meer genieten?

Naast rugmassages bieden wij in onze salon in Rotterdam nog meer verschillende behandelingen aan zoals cellulite behandelingen, laserontharingen, manicure en pedicures. Is je behandeling bij ons klaar? Dan weten wij zeker dat jij zult schitteren met jouw natuurlijke glamour! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.

Esbella salon

‘Het is mooi’ is de vertaling van Esbella. Bij ons draait het erom dat jij je mooi en verzorgd voelt. Wij bieden luxueuze en persoonlijke behandelingen aan waardoor jij je ook echt goed gaat voelen. Onze salon is gevestigd in Rotterdam. Onze uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat iedereen van een luxe, ontspannen behandeling kan genieten. Omdat geen mens, en dus ook geen huid, hetzelfde is, willen wij in de toekomst de focus blijven houden op maatwerk met een persoonlijk advies. Ook willen wij in de basis altijd de gezondheid van de huid, nagels en het lichaam centraal stellen, zodat elke vrouw kan schitteren met haar natuurlijke glamour!Maak hier uw afspraak