Massage

Wist je wel dat een massage je niet alleen laat ontspannen, maar ook verschillende voordelen voor je gezondheid heeft? Door de stimulatie van de huid en spieren verbetert de doorbloeding. Er gaat meer zuurstof naar huid- en spierweefsel waardoor het zich niet alleen sneller herstelt, maar ook afvalstoffen afvoert. Na een massage voel je je weer als herboren. Bij Esbella Salon boek je verschillende soorten massages.

Relax massage

Het woord relax massage zegt het eigenlijk al: een massage die zorgt voor ontspanning en met een zachte massage de spanning en vermoeidheid uit je spieren haalt. We bieden hierin maatwerk en overleggen graag met je waar jij behoefte aan hebt. Het doel bij de relax massage is in ieder geval om met een zachte en middelharde massage de spanning uit lichaam en indirect de geest weg te masseren. Bij deze behandeling worden de nek, schouders, rug, armen, hoofd en de voor- en achterzijde van de benen. De specifieke drukpunten op je lichaam zullen we met enige lichte druk masseren. Uiteindelijk zal je lichamelijke en geestelijke energie beter door kunnen stromen met meer energie en een hogere vitaliteit als gevolg.
Deze behandeling kan ook als duo behandeling worden geboekt. Met uw partner, beste vriend(in), kennis, etc. wordt je dan samen door twee masseurs gemasseerd.

Nek-schouder-rug

Spanning en stress zal zich snel uiten in pijnlijke schouders, nek en rug. Ook een slechte houding, bijvoorbeeld bij een kantoorbaan, kan zorgen voor pijnlijke spieren in de nek, schouders en rug, met uiteindelijk veel hoofdpijn als gevolg. Een nek-schouder-rug massage kan hierbij veel soelaas bieden. We masseren hierbij met gemiddelde tot harde druk. Houd er rekening mee dat sommige delen van je lichaam de volgende dag enigszins beurs kunnen voelen. Dit zal na enkele dagen verdwijnen. Door de massage zal de bloedsomloop verbeteren en worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor de spanning in de spieren verdwijnt.
Bij de ontspannen nek-schouder-rug massage kunnen we op jouw verzoek de laatste 10 minuten shockwave therapie toepassen. Met schokgolven kunnen we dan heel gericht specifieke pijnlijke plaatsen in deze regio behandelen. De schokgolven activeren het herstellende vermogen van het lichaam.
Deze behandeling kan ook als duo behandeling worden geboekt. Met uw partner, beste vriend(in), kennis, etc. wordt je dan samen door twee masseurs gemasseerd.

Voetmassage

Voeten moeten ons ons hele leven dragen. Niet alleen daarom is het belangrijk om goed voor onze voeten te zorgen, veel terrein kan worden gewonnen met een voetmassage. Door de juiste drukpunten te masseren, wordt niet alleen de bloedsomloop gestimuleerd, maar wordt ook lichaamsontgifting op natuurlijke wijze opgestart. Uiteindelijk zal je gezondheid verbeteren door deze massage van specifieke voetreflexpunten. Een voetmassage met het behandelen van bepaalde voetreflexpunten zal bijdragen aan een verbeterde bloed- en lymfecirculatie n een betere doorbloeding van lichaamsdelen en organen. Je bepaalt hierbij zelf of je kiest voor een zachte, gemiddelde of harde druk. Zowel de boven- als onderzijde van de voeten wordt gemasseerd. Kies je voor een massage van 60 minuten, dan nemen we ook de onderbenen en knieën mee. De voetmassage werkt rustgevend en helend en helpt onder andere bij migraine en stress. De voetmassage kan niet worden toegepast als je een besmettelijke huid- of schimmelaandoening hebt, of kampt met een ontsteking of open wonden waarvan de oorzaak niet bekend is. Voor de duur van een voetmassage kan gekozen worden uit 30 of 60 minuten.

Hot-stone

Een hot-stone massage duurt 30-60 minuten en is een massage waarbij stenen met een temperatuur van 45 graden op het lichaam worden aangebracht. De druk en de warmte van de stenen zorgen voor een verlichting van spanning in de spieren en een verhoging van het energieniveau. We gebruiken zogenaamde afgeronde basaltstenen, die een hoge dichtheid bevatten en ijzerhoudend zijn. Dit zorgt voor een hoge mate van het vasthouden van warmte. Warmte zorgt voor ontspanning, dat is geen geheim. De hot-stones worden warm gemaakt door onderdompeling in een warmwaterbad om vervolgens op je lichaam, meestal op de rug, te worden neergelegd. De warmte van de stenen zal je spieren doen ontspannen. Als de stenen worden weggenomen, merk je ook hoeveel druk ze eigenlijk geven. De stenen worden neergelegd en samen met de stenen en warme olie wordt je verder gemasseerd. de combinatie zorgt voor ontspanning en ontgifting.

Body peeling

Een peeling heeft een stralende en zachte huid als gevolg. De huid heeft een heleboel te verduren in het dagelijkse leven, daarom is het van belang om af en toe tijd te nemen voor een lichaamsscrub. Bij deze behandeling verwijderen we onzuiverheden en dode huidcellen en wordt de vernieuwing van de aanmaak van huidcellen gestimuleerd. De doorbloeding van de huid verbeterd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Je geeft de nieuwe huidcellen hierdoor een eerlijke kans om zich te ontwikkelen. Bij een body peeling gebruiken we zoutkorrels die worden gemasseerd op de huid. De zoutkorrels lossen op en laten de mineralen achter op het lichaam. De zoutkorrels verdwijnen na het douchen en als nabehandeling wordt er een voedende olie aangebracht. Het resultaat is een gezonde en glanzende huid die heerlijk zacht aanvoelt!Maak hier uw afspraak