Permanente makeup is dé oplossing voor vrouwen die netjes en verzorgd voor de dag willen komen, maar niet te veel tijd aan make-up willen of kunnen besteden. Met permanente makeup heb je geen omkijken meer naar je make-up, wat een hoop tijd en ergernis in de ochtend bespaart. Bij Esbella Cosmetics voorzien we je graag van makeup die permanent blijft zitten, zodat je kunt genieten van alle voordelen van permanente make-up!

Makeup permanent

Met make-up die permanent blijft zitten worden pigmenten ingebracht in de huidlaag die direct onder de opperhuid zit, ook wel de lederhuid genoemd. De techniek die bij permanente makeup wordt gebruikt is vergelijkbaar met een tatoeage, echter dringt permanente makeup niet zo diep door in de huid. Dit is ook de reden dat permanente make-up in de loop der tijd vervaagt. Hoe snel het vervaagt, verschilt per persoon. Ondanks dat permanente makeup eigenlijk geen make-up is die permanent of voor altijd blijft zitten, brengt het toch veel voordelen met zich mee. Met permanente makeup heb je in de ochtend namelijk helemaal geen omkijken meer naar je make-up, waardoor je veel tijd bespaart. Daarnaast hoef jij je niet druk te maken tijdens een bezoekje aan het zwembad of de sauna, de makeup permanent blijft namelijk altijd goed zitten. Het is dus ook ideaal voor op vakantie!

Permanente makeup wenkbrauwen

Bij Esbella Cosmetics kun je terecht voor permanente makeup voor je wenkbrauwen, namelijk ombré powder brows. Met onze techniek geven we je wenkbrauwen een egaal en zacht poeder effect, waardoor ze altijd in shape zijn. Zo word jij iedere ochtend wakker met perfecte wenkbrauwen! De powder brows blijven tot wel 1,5 jaar lang zitten, dit varieert per persoon. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over uitgelopen make-up en je ziet er altijd verzorgd uit met permanente makeup op je wenkbrauwen. Ook voor mensen die haarverlies hebben als gevolg van leeftijd, ziekte of een andere reden is permanente makeup op wenkbrauwen dé ideale oplossing. De lege plekken worden op een natuurlijke manier opgevuld, waardoor je weer een frisse en open blik krijgt. Benieuwd of permanente make-up iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Permanente makeup bij Esbella Cosmetics

Voor het aanbrengen van permanente makeup verwelkomen je graag in onze salon in Rotterdam. In onze salon werken uitsluitend erkende en gediplomeerde professionals die er alles aan doen om jou tevreden de salon uit te laten lopen. Met onze persoonlijke aanpak en vaste tarieven weet je altijd waar je aan toe bent. Bij ons kun je ook terecht voor andere behandelingen zoals een after lipo massage, cellulite behandeling, waxen en veel meer. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Boek eenvoudig een afspraak via onze website en kom gezellig langs in onze salon. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat je weer stralend de deur uit gaat!