Op zoek naar een pedicure in Rotterdam? Kijk dan niet verder! Onze pedicure behandelingen worden altijd met veel zorg en professionaliteit gedaan. Wij behandelen bij tijdens de pedicurebehandeling jouw voeten met paraffine. Dit heeft een zacht en helend effect. Paraffine maakt de huid namelijk zacht en soepel. Doordat het de huid afsluit, voorkomt het dat de huid vocht verliest. Als resultaat blijft de huid gehydrateerd en soepel. Zo ga je met mooi verzorgde voeten naar huis.

Esbella salon

Onze salon heet Esbella. Vanuit het Spaans vertaald betekent Esbella ‘Het is mooi’. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen zich mooi en verzorgd voelt. Onze uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat iedereen van een luxe, ontspannen behandeling kan genieten. Onze persoonlijke, luxueuze behandelingen helpen jou om je ook echt goed gaat voelen. Geen mens en geen huid is hetzelfde en wij blijven ons daarom focussen op het leveren van maatwerk en het geven van persoonlijk advies. Ook willen wij in de basis altijd de gezondheid van de huid, nagels en het lichaam centraal stellen, zodat elke vrouw kan schitteren met haar natuurlijke glamour!

Onze pedicure set, wat is dat?

Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van een pedicure set om jouw voeten optimaal te verzorgen. In zo’n set zitten verschillende tools om ons te helpen tijdens het behandelen van jouw voeten. Al ons apparatuur wordt uiteraard goed verzorgd en gedesinfecteerd na ieder gebruik. Onze pedicurebehandeling wordt uitgevoerd door gecertificeerde pedicures uit Rotterdam. Ons doel is om jouw voeten perfect te verzorgen en een goed resultaat te verwezenlijken. Mooie en goed verzorgde nagels bepalen voor een groot gedeelte je uitstraling. Bij Esbella Salon bieden wij onze klanten verschillende mogelijkheden op het gebied van pedicure in Rotterdam en omgeving.

Onze techniek uitgelegd

Wij maken gebruik van de Duribland techniek. Deze techniek komt uit Spanje. Hierbij gebruiken we een eeltverweker en wattenstaafjes die uit het gebied Duribland komen. Deze wattenstaafjes worden op de voet aangebracht, waarna de voeten worden ingewikkeld in folie. Hierdoor trekt de Duribland beter in. Het eelt wordt, na de inwerkperiode, voorzichtig van de voet geschraapt. Hier komt geen mes bij kijken! Onze behandelingen zijn dankzij deze techniek vrijwel pijnloos!

Gel nagellak of gewone?

Aan het einde van de behandeling kunt je kiezen voor gewone nagellak of gel nagellak. Beiden hebben voor- en nadelen. Gellak bestaat uit gel. Deze lak is direct droog en erg robuust. Wel is het iets duurder dan gewone lak en is het moeilijker te verwijderen. Gewone lak daarentegen kan gemakkelijk verwijderd worden met nagellak remover. Waar gellak lang blijft zitten is nagellak vaak voor slechts een avondje.

Onze andere diensten

Naast onze pedicure behandelingen in Rotterdam bieden wij ook veel andere diensten aan. Zo bieden wij naast pedicures ook manicure aan. Daarnaast kunt je bij ons ook een massage krijgen of een van onze cellulite behandelingen en laserontharingen. Als je bij ons bent geweest schitter jij met jouw natuurlijke glamour! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.Maak hier uw afspraak