Over Esbella Salon

De betekenis van Esbella is ‘het is mooi’ in het Spaans. En dat jij mooi en verzorgd voor de dag komt en je ook daadwerkelijk zo voelt, is waar het bij ons om draait. In elke behandeling en elk traject bieden we een persoonlijke en luxueuze behandeling zodat jij helemaal tevreden onze salon verlaat.

Missie

Esbella Salon is een luxueuze salon gevestigd in Rotterdam. In onze salon bieden we bijna alles aan omtrent om huid, lichaam en nagels. We zijn gespecialiseerd in verschillende behandelingen en werken alleen met professionals die met passie hun werk uitvoeren. Esbella Salon is er voor iedereen die graag verwend wil worden en een ontspannend moment wil ervaren, met een prachtig resultaat. Dit realiseren wij door een persoonlijke aanpak, een focus op de beste service leveren en professionaliteit!

Visie

De visie van Esbella Salon is het bieden van luxe en ontspanning voor iedereen. Hier bieden wij een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding. In de toekomst wil Esbella Salon nog beter bereikbaar en beschikbaar zijn, zodat meer mensen kunnen genieten van onze behandelingen. Dit willen wij doen door meer salons te openen. Omdat geen mens, en dus ook geen huid, hetzelfde is, willen wij in de toekomst de focus blijven houden op maatwerk met een persoonlijk advies. Ook willen wij in de basis altijd de gezondheid van de huid, nagels en lichaam centraal stellen, zodat elke vrouw kan schitteren met haar natuurlijke glamour!