Ombré Powder Brows

permanent makeup

Ombré powder brows

Een veelgevraagde nieuwe trend in de permanente make-up wereld zijn Ombré powder brows. Door middel van pigmentatie worden de wenkbrauwen ingeschaduwd, waarbij de punten donkerder aangezet worden. Hierdoor vormt zich een mooie, natuurlijke overloop. De vorm van permanente make-up (PMU) oogt alsof je wenkbrauwen professioneel zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Het eindresultaat blijft echter anderhalf jaar zichtbaar. Wie zegt daar nou nee tegen? Na anderhalf jaar bent u niet terug bij af, een opfrisbehandeling zal het oorspronkelijke resultaat terugbrengen.

Hoe worden Ombré powder brows aangebracht?

Ombré powder brows worden aangebracht door middel van gecertificeerde PMU apparaten. Dit apparaat brengt pigmenten door middel van naalden in de huid. Een techniek die lijkt op tatoeëren, maar in tegenstelling tot permanente inkt semipermanente pigmenten gebruikt. Dit apparaat, indien correct gebruikt, geeft een egaal, zacht poeder effect. Door gebruik te maken van kwalitatieve pigmenten blijft het resultaat zo lang mogelijk zichtbaar. Deze snelle ingreep zorgt ervoor dat jij elke ochtend kunt wakker worden met perfecte wenkbrauwen! Zo kun je je iedere ochtend veel tijd en moeite besparen. Daarnaast blijven de Ombré powder brows even mooi tijdens zwembad- of saunabezoeken.

Hoe ziet de behandeling voor Ombré powder brows uit?

Een Ombré powder brows behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken dat de behandeling pijn doet. Veruit de meeste klanten geven aan dat epileren vele malen vervelender is. Voorafgaand aan de daadwerkelijke behandeling in Rotterdam worden jouw wenkbrauwen voorgetekend naar jouw wensen en behoeftes. Hierdoor is het vooraf meteen duidelijk hoe jouw uiteindelijke wenkbrauwen uit gaan zien. Om de semipermanente kleur van de Ombré powder brows te testen worden verschillende tinten pigmenten als proef aangepast. Hierdoor is het overzichtelijk welke kleur geschikt is voor jou! Tevreden met het resultaat? Dan kan de behandeling van start. Na de behandeling worden duidelijke nazorginstructies gegeven om het herstelproces van jouw wenkbrauwen te bevorderen.

Ombré powder brows verzorging

Wanneer je kiest voor Ombré powder brows kies je voor een semipermanente aanpassing aan jouw wenkbrauwen. Het pigmenteren en inkleuren van jouw wenkbrauwen kan tot wel 2 jaar resultaat hebben, indien ze goed verzorgd worden uiteraard. Het is daarom erg belangrijk na de behandeling de nazorginstructies secuur te volgen. Zo is het belangrijk de eerste week zo min mogelijk in contact te komen met water, omdat dit het resultaat kan beïnvloeden. Na een aantal weken is het tevens belangrijk de wenkbrauwen in te smeren met een verzorgende zalf. Daarnaast zijn er nog enkele andere stappen essentieel. Twijfel je? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag op weg.

Waarom Ombré powder brows bij Esbella Cosmetics

Ombré powder brows zorgen voor een perfecte uitstraling van je wenkbrauwen zonder ’s ochtends kostbare tijd te verliezen. Wel de lusten van de perfect brow, maar niet de lasten! In vergelijking met de tijd en het geld nodig voor het inkleuren en bijhouden van je wenkbrauwen is de Ombré powder brow een betaalbaar alternatief waar je lang plezier van zult hebben. Ombré powder brows zijn beschikbaar voor alle huidtypes en zijn ideaal voor mensen met weinig haargroei of kale plekken. Daarnaast laten ze geen littekens, rode plekken of zwellingen na. Je kunt tot anderhalf jaar lang wakker worden met de perfecte wenkbrauwen! Esbella Cosmetics maakt gebruik van gerenommeerde permanente make-up apparaten en pigmenten. Wij werken te allen tijden hygiënisch met enkel erkende en gediplomeerde professionalsMaak hier uw afspraak