Wil jij in of rondom Rotterdam een manicure behandeling? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ons doel is om jouw handen en nagels uitmuntend te verzorgen. We veilen de nagels, verzorgen de nagelriemen en zorgen voor een mooi kleurtje op de nagels. Ook is het mogelijk om een mooi nailart design op de nagels te maken.

Nagellak of acrylnagels?

Aan het einde van de behandeling heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten lak voor op je nagels.

  • Gellak: Met gellak wordt er heel snel en simpel laagje voor laagje een kleur lak op je eigen nagels aangebracht. Na ieder laagje gaat je hand even onder de UV-lamp waardoor het lak verhardt.
  • Gelnagels: Gelnagels zijn kunstnagels die gebruikt worden om jouw eigen nagels te verlangen. Ook deze soort nagels worden on een UV-lamp verhardt.
  • Acrylnagels: Wil je acryl nagels? Dan beginnen we met het vastzetten van een tip aan het uiteinde van jouw eigen nagel. Vervolgens wordt er een kneedbaar bolletje acryl op je nagels aangebracht. Deze wordt door de buitenlucht hard gemaakt. Alle soorten nagellak moeten na verloop van tijd eraf gehaald worden. Dit doe je ook bij ons in de salon. Zo weet je zeker dat jij jouw eigen nagels niet per ongeluk beschadigt.

Manicure tips en tricks

Om jouw eigen nagels tiptop in orde te houden is het belangrijk om ze ook na de behandeling goed te verzorgen. Gebruik bijvoorbeeld nagelriemolie om je eigen nagelriemen te verzorgen. Deze olie zorgt ervoor dat jouw nagelriemen mooi blijven. Ook het vijlen van de eigen nagels is handig. Nadat onze nagelstyliste jouw nagels in een vorm heeft gevijld kun je ze thuis het beste zelf bijhouden. Zo weet je zeker dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van jouw manicure in Rotterdam.

Onze andere diensten

Wie bieden ook andere diensten naast onze manicure in Rotterdam aan. Zou het niet heerlijk zijn om naast een mooie manicure ook een fijne pedicure behandeling te krijgen bij ons? Daarnaast kun je bij ons ook een massage krijgen. Ook onze cellulite behandelingen en laserontharingen zijn ontzettend populair. Als je bij ons bent geweest schitter jij met jouw natuurlijke glamour! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.

Esbella salon

Onze salon heet Esbella. Vanuit het Spaans vertaald betekent Esbella ‘Het is mooi’. Het is onze missie om ervoor zorgen dat iedereen zich mooi en verzorgd voelt. Geen mens en geen huid is hetzelfde en wij blijven ons daarom focussen op het leveren van maatwerk en het geven van persoonlijk advies. Onze uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat iedereen van een luxe, ontspannen behandeling kan genieten. Onze persoonlijke, luxueuze behandelingen helpen jou om je ook echt goed gaat voelen. Ook willen wij in de basis altijd de gezondheid van de huid, nagels en het lichaam centraal stellen, zodat elke vrouw kan schitteren met haar natuurlijke glamour!Maak hier uw afspraak