Manicure en pedicure

Mooie en goed verzorgde nagels bepalen voor een groot gedeelte je uitstraling. Bij Esbella Salon bieden wij onze klanten verschillende mogelijkheden op het gebied van manicure en pedicure. Wij werken met gespecialiseerde nagelstylisten en gecertificeerde pedicures om zo het mooiste en beste resultaat te garanderen.

Manicure

Onze manicurebehandeling heeft als doel om jouw handen en nagels uitmuntend te verzorgen. Hierbij worden de nagels naar wens geveild en worden nagelriemen zorgvuldig in behandeling genomen. Ook wordt er gekeken naar de algehele verzorging van de hand.

De manicure wordt voortgezet met het lakken van de nagels, hier hebben wij verschillende opties voor: normale lak, gellak of het zetten van acrylnagels. Onze nagelstyliste kan op aanvraag ook een leuk design aanbrengen, bijvoorbeeld Swarovski steentjes. Bij Esbella Salon is bijna alles mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Afhankelijk van het design wordt €3 tot €5 per nagel in rekening gebracht voor nail art.

Naast de manicure met lak of gellak kun je ook acrylnagels bij ons laten aanbrengen, opvullen of verwijderen. Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen van de natuurlijke nagel en zijn van harder materiaal gemaakt dan gellak. Acrylnagels zijn daarom ook erg stevig en kunnen voor een langere tijd gedragen worden. Heb je acryl- of gelnagels bij ons laten zetten en is er een nagel los? Binnen 5 dagen na de behandeling herstellen wij dit kosteloos. Na deze 5 dagen brengen we de gebruikelijke kosten in rekening.

Pedicure

Onze pedicurebehandeling wordt uitgevoerd door gecertificeerde pedicures. Ons doel is om jouw voeten perfect te verzorgen en een goed resultaat te verwezenlijken. Tijdens elke pedicurebehandeling worden de voeten heerlijk geweekt en gescrubd en worden de teennagels geknipt. Ook wordt de voet lichtelijk gemasseerd. Verder bieden we verschillende mogelijkheden aan omtrent het vervolg van de behandeling:

Pedicure met paraffinebehandeling

De voet wordt behandeld met paraffine, wat een zacht en helend effect heeft. Paraffine maakt de huid namelijk zacht en soepel. Doordat het de huid afsluit, voorkomt het dat de huid vocht verliest. Als resultaat blijft de huid gehydrateerd en soepel.

Pedicure met Duribland techniek

Tijdens deze behandeling gebruiken we de Duribland techniek die veel in Spanje voorkomt. Hierbij gebruiken we een eeltverweker en wattenstaafjes die uit het gebied Duribland komen. Deze wattenstaafjes worden op de voet aangebracht, waarna de voeten worden ingewikkeld in folie. Hierdoor trekt de Duribland beter in. Na de inwerkperiode wordt het eelt eenvoudig, zonder mes, van de voet geschraapt. Dit maakt deze behandeling gemakkelijk en pijnloos met een geweldig resultaat.

Als laatste is het mogelijk om normale lak of gellak aan te laten brengen. Kies je voor normale lak? Dan adviseren we je om slippers mee te nemen vanwege de droogtijd.Maak hier uw afspraak