Het weghalen van ongewenste haargroei is voor veel mensen een tijdrovende klus. Wil jij jouw ongewenste haartjes scheren of epileren? Je bent er vaak lang mee bezig én je moet het ook nog eens vaak doen! In onze salon in Rotterdam bieden wij laserontharing aan voor iedereen die voor eens en voor altijd van alle vervelende haartjes af wil. Deze pijnloze manier van ontharen vermindert de haargroei met maar liefst 95%!

Laser ontharen in Rotterdam

Het is mogelijk om op de verschillende plekken op het lichaam ongewenste haargroei weg te laseren. Het weg laseren werkt als volgt. De weken voordat je naar de salon komt voor jouw behandeling scheer je de te laseren plekken niet. Hoewel dit even vervelend is, is de uitkomst des te mooier. Doordat de haren niet geschoren of geëpileerd worden, wordt het laseren van de haren een simpele taak die slechts eventjes duurt. Laser ontharen in Rotterdam doet, dankzij ons laser ontharingsapparaat, geen pijn. De huid blijft na de behandeling er eventjes rood uitzien, maar dit mag de pret niet drukken. Het is belangrijk om de behandeling een paar keer te herhalen. Dit bespreken we tijdens het intake moment.

 

Prijs van een laserontharing

Het is belangrijk om te onthouden dat het laseren van haren een investering is, waar je op den duur veel plezier van gaat beleven. Laser ontharen in onze salon in Rotterdam heeft even tijd nodig en lijkt in eerste instantie prijzig maar uiteindelijk hoef je nooit meer iets aan die vervelende haartjes te doen. Omdat wij er specifiek voor zorgen dat al onze klanten een op maat gemaakt behandelpakket aangeboden krijgen, weten wij zeker dat iedere klant mooier, gladder en tevreden de deur uit zal lopen. De prijs voor laserontharing in Rotterdam ligt aan de precieze locatie van de ongewenste haargroei. Om een indicatie te krijgen, is het handig om even naar onze prijslijst te kijken.

Onze Salon Esbella

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant die onze salon binnen loopt met een mooi gevoel naar buiten gaat. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor ons lichaam. Iedereen heeft iets anders nodig. Maar, uiteindelijk willen we allemaal mooi zijn. Onze salon heet niet voor niets Esbella, oftewel ‘Het is mooi’. Het is voor ons daarom erg belangrijk om te blijven focussen op het leveren van maatwerk en het geven van persoonlijk advies. Jouw natuurlijke glamour krachtig maken is daarom onze missie. Onze persoonlijke, luxueuze behandelingen helpen jou om je ook echt goed te voelen. Wij hanteren een kwaliteit- en prijsverhouding die uitstekend genoemd mag worden! Hierdoor kan iedereen genieten van onze luxe, ontspannen behandelingen.

Een andere dienst uitproberen?

In onze salon in Rotterdam bieden wij nast laserontharing veel verschillende diensten aan. Onze pedicures en manicure zijn bij veel klanten favoriet. Of, heb je zin in een heerlijke massage? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.Maak hier uw afspraak