Laserontharing voor mannen en vrouwen

Vind je het ook zo tijdrovend om iedere keer ongewenste haargroei, bijvoorbeeld op de benen en onder de oksels, te moeten verwijderen door te scheren of epileren? Toch onderga je het iedere keer weer omdat die haargroei op bepaalde plaatsen ongewenst en ontsierend is.

Laserontharing biedt de oplossing. Je reduceert op een pijnloze manier die ongewenste haargroei, met een vermindering tot maar liefst 95%. De overige 5% van de haartjes zijn vaak lichter en dunner dan voorheen en vallen daardoor minder op.

De methode die we bij laserontharing gebruiken, kan op vrijwel het hele lichaam worden toegepast, zoals bij de bikinilijn, benen en armen, gezicht oksels en ook de rug. Een behandeling doet geen pijn, hooguit zal je een warm en prikkelend gevoel ervaren. De huid kan na de behandeling even wat licht rood zijn, maar lang zal dat niet zichtbaar zijn.

Een haar ontstaat in drie fasen die we de groeifase, regressieve fase en rust fase noemen. Een behandeling pakt het beste uit bij haren in de groeifase. Tussen iedere behandeling moet zeker 5 weken zitten en doorgaans heb je 6 tot 8 weken nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Heb je donker, wit of lichtblond haar, dan is de slagingskans van de laserontharing laag. Natuurlijk adviseren we je hierover voordat we met de behandeling starten.

Ben je van plan om binnenkort te starten met laserontharing, dan is ons advies om vier tot vijf weken voor je eerste behandeling te stoppen met het scheren, plukken, epileren of iedere andere vorm van ontharing. Voor het beste resultaat dienen de haren namelijk onderhuids het laserlicht te absorberen, iets wat minder goed lukt bij minder haren. Het laserlicht wordt opgenomen door de haren om vervolgens te worden omgezet in warmte en een vernietiging van de haarwortels is het gevolg. Door de koeling op de laserkop wordt de huid niet rood. Na 1 tot 2 weken vallen de haren uit.

Op de dag van de afspraak voor de laserontharing dien je wel de te behandelen plaats te scheren. Vermijd ook de zon in de twee weken voorafgaand aan de behandeling en ga in de 5 weken na de behandeling niet zonnebaden, tenzij je sunblock gebruikt.Bij ontharen van meerdere zones zijn de volgende kortingen van toepassing:

  • bij 2 zones 20% van de totaalprijs
  • bij 3 zones 30% van de totaalprijs
  • bij 4 zones 40% van de totaalprijs
  • bij 5 zones of meer 50% van de totaalprijs


  • Maak hier uw afspraak