Vergeet botox, want de HIFU behandeling is tegenwoordig dé manier om van een slappe huid, rimpels, plooien of poriën af te komen. Een HIFU behandeling is een simpele manier om huidveroudering tegen te gaan. Het wordt voornamelijk op het voorhoofd, de wangen, rondom de ogen, de kaaklijn en de hals en decolleté toegepast. Ook bij Esbella Cosmetics kunnen wij een HIFU behandeling uitvoeren op verschillende plekken in en rondom het gezicht. Wil je alvast meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met ons op via de website, we beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je nu alvast meer weten over een HIFU behandeling? Lees dan vooral even verder!

Waarom HIFU?

HIFU staat voor High Intesity Focused Ultrasound. Het is een behandeling gebaseerd op geluidsgolven. De energie die tijdens deze HIFU behandeling vrijkomt zorgt ervoor dat er een warmte ontstaat in de diepere huidlagen van zo’n 3 á 4,5 mm diep. Deze warmte van wel 70 graden Celsius zorgt ervoor dat er collageenaanmaak wordt gestimuleerd tijdens het herstelproces. Direct na de behandeling zie je wel een verbetering, maar het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 3 maanden te zien. Collageen zorgt ervoor dat de huid niet alleen maar krachtiger wordt, maar ook steviger en elastischer. Vaak maakt het lichaam minder collageen aan na het 25e levensjaar, waardoor er rimpels ontstaan en de huid slapper wordt. HIFU zorgt er dus voor dat op een natuurlijke manier de huid wordt verjongd zonder dat de huid daarmee wordt aangetast. Dit zorgt ervoor dat je er niet alleen mooi uitziet, maar je ook daadwerkelijk mooi voelt. Iets waar we bij Esbella Cosmetics bij iedere klant naar streven.

hifu behandeling

De kosten van een HIFU behandeling

De kosten van een HIFU behandeling kunnen bij ons per behandeling verschillen. Het is dan ook logisch dat een HIFU behandeling in het gehele gezicht duurder is dan alleen bijvoorbeeld de wangen. De precieze kosten van een HIFU behandeling kun je zien als je een afspraak wilt maken op onze website. Wil je eerst meer informatie krijgen over de HIFU behandeling of heb je nog specifieke vragen? Dan kun je altijd een gratis intakegesprek bij ons inplannen. Wij zullen je dan vrijblijvend een advies geven. Een afspraak maken kan dus eenvoudig via onze website, je kunt dan makkelijk de voor jou best passende datum kiezen en je afspraak bevestigen door je persoonsgegevens achter te laten. Daarnaast kun je tot 24 uur voor je afspraak de afspraak annuleren. Heb je vragen over het maken van een afspraak? Ook dan mag je gerust contact met ons opnemen.

Een HIFU behandeling voor het gezicht

Een HIFU behandeling voor het gezicht is een makkelijke en effectieve methode en heeft nauwelijks bijwerkingen. Bij ons wordt de behandeling professioneel uitgevoerd, waardoor er geen hersteltijd is en complicaties zeldzaam zijn. Er kan enkel wat roodheid ontstaan bij gevoelige plekken, deze zal een aantal uren na de behandeling al verdwijnen. Een HIFU behandeling voor het gezicht is dan ook goedgekeurd door de FDA, een agentschap dat de kwaliteit van voedsel, medicijnen, medische producten en cosmetica controleert. Tijdens een HIFU behandeling wordt de huid eerst zorgvuldig gereinigd. Daarna wordt er gel aangebracht op het gebied waar de behandeling gaat plaatsvinden. Deze gel zorgt ervoor dat de geluidsgolven beter worden geleid. Hierna wordt de behandeling gestart. Na de behandeling kan je lichaam aan de slag gaan met het aanmaken van nieuw collageen. HIFU kan op verschillende plekken in het gezicht worden toegepast. Voorbeelden hiervan zijn het voorhoofd, rondom de wenkbrauwen, ogen, wangen, kaaklijn, hals en decolleté. Naast behandelingen voor het gezicht is HIFU ook mogelijk voor de bovenarmen, buik, bovenbenen, heupen en onderrug. Bij deze gebieden is HIFU voornamelijk effectief voor de slappe en hangende huid.

Meer dan alleen HIFU bij Esbella Cosmetics

Zoals eerder al is gezegd draait het bij Esbella Cosmetics erom dat klanten er niet alleen mooi uitzien, maar zich ook mooi voelen. Wij willen dan ook dat al onze klanten helemaal tevreden de salon verlaten. Daarom hebben wij naast HIFU behandelingen nog heel wat andere behandelingen rondom huid, nagels en lichaam. Voorbeelden hiervan zijn hout therapie massages, cellulite behandelingen, gezichtsbehandelingen en spa behandelingen. Deze dragen allemaal stuk voor stuk bij aan een optimale conditie van de huid. Naast behandelingen voor de huid hebben wij ook professionals voor verschillende beauty behandelingen, zoals manicure of acrylnagels, verschillende behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen en waxen of laserbehandelingen. Luxe en ontspanning is tenslotte voor iedereen. Wil je meer weten over onze behandelingen? Neem dan een kijkje op onze website!