Esbella Salon

Gezichtsbehandelingen

Bij Esbella Salon bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan. Je hebt keuze uit de volgende behandelingen:

Basisbehandeling

De basisbehandeling is bedoeld voor mensen die geen grondige reiniging nodig hebben, een normale huid hebben en voor mensen die regelmatig een gezichtsbehandeling krijgen. Bij de basisbehandeling gaan we de huid reinigen en werken we met een tonic met natuurlijke PH. Je krijgt een scrub voor het verwijderen van onzuiverheden. Je krijgt een massage en een masker waarbij we werken met een crème die is afgestemd op je huidtype.

Gezichtsbehandeling uitgebreid

Een huid die een diepe reiniging nodig heeft, heeft een uitgebreide gezichtsbehandeling nodig. Hierbij kun je denken aan de verstikte huid, een huid met verwijde en vuile poriën, maar ook een huid waarbij de celvernieuwing gestimuleerd moet worden. We werken hierbij met verschillende technieken:

OZON DAMP: Bij deze techniek worden de poriën geopend zodat onzuiverheden eenvoudiger kunnen worden verwijderd. Daarnaast wordt de bloedcirculatie geactiveerd en de huid gezuiverd. Ook heeft het een oxygenererend effect, wat meer zuurstof in de huid brengt en de celvernieuwing stimuleert. De opperhuid wordt gehydrateerd.

ULTRASOON PEELING: Met behulp van nieuw apparaten kunnen we met ultrasone geluidsgolven de oppervlakkige lagen door een mechanische peeling verwijderen. Verjonging van de huid wordt hierbij gestimuleerd.

HOGE FREQUENTIE: Eerst worden onzuiverheden uit de huid gehaald. Bij hoge frequentie gebruiken we een elektrische stroom. Deze elektrische stroom zorgt voor een rustgevend, genezend, zuurstofverrijkend, en bacteriedodend effect. Daarnaast sluit het de poriën.

Collageen anti-aging behandeling

Voor het verstevigen en hydrateren van de huid en het tegengaan van de huidveroudering is de collageen anti-aging behandeling zeer geschikt. Binnen deze behandeling valt het reinigen van de huid, een behandeling met natural PH oxygenating lotion, glycolic exfoliation, een collagen cocktail serum, elastin, het gebruik van ultrasound, het aanbrengen van een arginate masker. Verder gebruiken we de infrarood collageen lamp, PH lotion, een verstevigende crème met een massage met hout therapie en zonnebrand.

Dermapen behandeling

De dermapen behandeling is onder andere geschikt voor de verouderde en beschadigde huid. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen, is geïndiceerd voor littekens, acne-vlekken en pigmentvlekken. De behandeling omvat reinigen, het aanbrengen van Natural PH oxygenating lotion, en het gebruik van een hyaluronic, collagen of elastin ampul. Natuurlijk gebruiken we de dermapen, maar brengen we ook het Calmate Aloë vera masker aan, en gebruiken we de collageen infraroodlamp. De gezichtshuid wordt gemasseerd met een crème die is aangepast op het huidtype en brengen we zonnebrand aan.

Esbella RF-lifting basis

Het doel van deze behandeling is de stimulatie van collageen, herbevestiging en het geven van een liftend effect. Binnen de behandeling valt het reinigen van de huid met gebruik van een tonic. We exfoliëren en gebruiken een ampul van collageen / elastine, passen radiofrequentie toe en masseren de huid met een massagecrème met essentiële oliën. Ook brengen we zonnebrand aan.

Esbella RF-lifting luxe

Deze behandeling heeft een aangegeven instant liftend effect en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. We reinigen de huid en gebruiken een tonic. We exfoliëren, gebruiken een collageen / elastine ampul. Ook brengen we een alginaatmasker aan en masseren we de huid met een massagecrème met essentiële oliën. Binnen de behandeling valt ook de toepassing van hout therapie en brengen we zonnebrand aan.

Esbella behandeling met glycol-, melk-, amandel-, of kojicozuur

Deze behandeling is gericht op huidverbetering waarbij bepaalde zwakke punten van de huid centraal staan.

Glycolzuur

De behandeling met glycolzuur is specifiek voor huid met acne, seborrheic dermatitis, veroudering, huidoneffenheden, hyperkeratose, xerosis, helpt het gezicht te revitaliseren en te verjongen

Melkzuur

De behandeling met melkzuur is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor een oudere huid die versteviging nodig heeft, inclusief donkere huid en gevoelige huid.

Amandelzuur

Amandelzuur gebruiken we om een ​​lichtere teint te bereiken, donkere vlekken te smelten, huidpigmentatie te verbeteren, acne te behandelen, de huid te verjongen en rimpels te verfijnen.

Kojicozuur

Kojicozuur is geschikt voor alle huidtypes, donkere huid, gevoelige huid, een verouderde huid en een huid die versteviging nodig heeft. Het heeft antioxiderende eigenschappen en is niet lichtgevoelig als ze af en toe aan de zon wordt blootgesteld. Het is aanbevolen voor mensen met melasma problemen.

Mineral Facial Hydro Dermabrasie

De mineral facial hydro dermabrasie wordt toegepast voor celvernieuwing, dieptereiniging en zorgt voor zuurstof en vitamines. In deze behandeling zit een reiniger, tonic, dermabrasie serum 1 (tegen afschilfering), serum 2 (voor reiniging), serum 3 (verzachter en hersteller van de huid). Bij deze behandeling maken we gebruik van ultrasound, RF, een hydraterend masker, een spray met het vitamine C serum en hot en cold therapie. We gebruiken bij deze behandeling een innovatief apparaat. Een korte uitleg van enkele van de onderdelen van deze behandeling:

Ultrasound zorgt voor hoog frequente pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, spieren van de huid worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen hierdoor dieper doordringen in de huid.

RF, radiofrequente golven. De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Die warmte beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis en de hypodermis en dan met name speciale verbinding cellen, de zogenoemde fibroblasten.

Cold therapie kan verschillende temperaturen bereiken op de huid. De koude kant verzacht de huid en sluit de poriën terwijl vocht in de huid stabiliseert.

Hot therapie kan verschillende temperaturen bereiken op de huid. De warmte ontspant de huid, opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie onder de huid.

Spray met het vitamine C-serum, sporenelementen, hyaluronzuur en specifieke massage.

Hydraterende behandeling

De hydraterende behandeling voedt, vernieuwt en hydrateert de huid. Is vooral geschikt voor de vochtarme, gevoelige huid die strak aanvoelt, maar ook voor een ruwe en doffe huid. Binnen deze behandeling valt een reiniging, tonic, ultrasoon peeling, worden onzuiverheden verwijderd en masseren we met hyaluronzuur serum. We brengen een aloë vera masker aan, gebruiken de infrarood collageenlamp, masseren we de huid met crème en etherische oliën en brengen we zonnebrand aan.

Esbella Antioxidente met Vitamine C behandeling

De vitamine C behandeling is een behandeling met anti oxidanten. De doelstelling is anti-veroudering, bleken, verminderen van fijne rimpels en daarnaast herstelt en zorgt voor helderheid van de huid. Bij deze behandeling hoort reinigen, neutral PH oxygenating lotion, vitamine C peeling, vitamine C serum en etherische oliën, vitamine C masker, collageen infraroodlamp, vitamine C crème massage en zonnebrand.

Esbella Acnebehandeling

De acnebehandeling wordt toegepast bij de huid met acne problemen, overtollige olie en olie problemen in de huid. Bij deze behandeling hoort reinigen, zuurstofrijke lotion, salicylzuur, ultrasone peeling, verwijderen van onzuiverheden, hoge frequentie, kalmerend masker met essentiële oliën, massage-specifieke crème en etherische olie en zonnebrand.

Esbella Oxygenerende behandeling

De oxgenererende behandeling wordt toegepast bij de doffe en gedevitaliseerde huid. Het zorgt voor zuurstof en helpt bij celherstel en vernieuwing. Bij deze behandeling hoort reiniging, zuurstofrijke lotion, glycolzuur, ultrasoon peeling, massage met specifiek serum, alginaat zuurstofmasker, massage met zuurstofrijke crème en zonnebrand.Maak hier uw afspraak