Er zijn veel verschillende manieren om jouw gezicht te behandelen. Zo heb je de dagelijks behandeling die je aan het begin en aan het einde van een dag doet. Daarnaast is het fijn om jouw huid te laten behandelen door een getrainde professional. Een gezichtsbehandeling in Rotterdam boek je nu bij Esbella Salon.

Verschillende soorten gezichtsbehandelingen

Wij bieden verschillende soorten gezichtsbehandelingen in Rotterdam aan. Onze basisbehandeling en uitgebreide behandeling hebben als doel de huid diep te reinigen. Bij een basisbehandeling reinigen we de huid, krijg je een ontspannende massage en eindigen we met een heerlijk masker en crème afgestemd op jouw huidtype. Voor onze wat uitgebreidere behandeling maken we gebruik van drie technieken. Ozon damp, Ultrasoon peeling en Hoge frequentie. Deze drie technieken samen zorgen voor een heerlijk ontspannen en uitgebreide facial. Is de behandeling helemaal uitgevoerd? Dan voel jij je als herboren!

Speciale facials in Rotterdam

In onze salon willen wij graag iedereen de beste zorg geven. Onze klanten verdienen dat ook! Daarom hebben wij een groot, uitgebreid aanbod aan verschillende facials.

  • Collageen anti-aging behandeling
  • Dermappen behandeling
  • Esbella rf-lifting Basisbehandeling & Luxe behandeling
  • Esbella behandeling met verschillende zuren
  • Mineral facial hydro dermabrasie
  • Hydraterende behandeling
  • Esbella antioxidente met vitamine C behandeling
  • Esbella acnébehandeling
  • Esbella oxygenerende behandeling

Welkom in onze salon

‘Het is mooi’. De letterlijke vertaling van onze salon Esbella. Wij willen dat iedereen die onze salon binnenstapt gaat shinen. Niemand is hetzelfde en ook geen een huid is hetzelfde. Het is voor ons daarom erg belangrijk om te blijven focussen op het leveren van maatwerk en het geven van persoonlijk advies. Jouw natuurlijke glamour krachtig maken is daarom onze missie. Onze persoonlijke, luxueuze behandelingen helpen jou om je ook echt goed te voelen. Dit is dan ook onze missie! Wij hanteren een kwaliteit- en prijsverhouding die uitstekend genoemd mag worden! Hierdoor kan iedereen genieten van onze luxe, ontspannen behandelingen.

Onze producten voor de perfecte gezichtsbehandeling

Wij maken veelvuldig gebruik van onze eigen producten voor jouw gezichtsbehandeling in Rotterdam. Zo heeft onze vitamine C peeling effect op de vermoeide, beschadigde huid. Beschadigingen kunnen voorkomen door te veel zon, stress, vervuiling en slechte voeding. Onze reinigingsmousse is ook een favoriet onder onze klanten. De Esbella reinigingsmousse is speciaal gemaakt voor de vette-gemengde huid. De mousse verwijdert make-up, reinigt, hydrateert, kalmeert en voedt de huid. Naast deze twee top-producten verkopen wij ook andere producten zoals lotions, crèmes en maskers. Zo weet je zeker dat je ook thuis jouw huid optimaal verzorgt. Onze gezichtsbehandelingen zijn een goede aanvulling op de dagelijkse verzorging. Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van de juiste producten voor jouw huid.

Onze andere diensten

Wij bieden veel verschillende diensten aan. Allemaal om jou te verzorgen. Neem bijvoorbeeld eens een kijken bij onze manicure of pedicures. Heerlijk verzorgde handen en voeten voelen zo fijn! Ook kun je bij ons een afspraak maken voor een heerlijk ontspannende massage of spa behandeling. Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.Maak hier uw afspraak