Er zijn veel verschillende manieren om jouw ongewenste haargroei tegen te gaan. Jouw haren epileren is een van de vele opties. Er zijn verschillende manieren om haren te epileren. Hoe jij jouw ongewenste haren epileert is afhankelijk van op welke plek op het lichaam de haargroei is. Bij onze salon in Rotterdam, maken wij gebruik van twee technieken om te epileren. Met pincet of met touw.

Gezichtsepilators in Rotterdam

Wij maken dus geen gebruik van gezichtsepilators in onze salon in Rotterdam. Deze epileerapparaten worden wel vaak ingezet door mensen die thuis hun eigen gezichten epileren. Maar, omdat wij ons focussen op het behandelen van de wenkbrauwen, maken wij hier geen gebruik van. Wilt u wel verdere opties bekijken voor het epileren van andere plekken op uw lichaam? Neem dan eens een kijkje bij de informatie over onze laserontharing behandelingen.

Hoe wij wenkbrauwen epileren

Hoewel het er vaak op lijkt dat iedereen zijn wenkbrauwen op precies dezelfde manier epileert, is dit vaak niet het geval. Het ligt er maar net aan welk epileerapparatuur gebruikt wordt. Laat jij jouw wenkbrauwen epileren in Rotterdam? Dan maken wij gebruik van twee technieken. We gebruiken een pincet of we gebruiken speciaal touw. We maken dus geen gebruik van een epileerapparaat. Bij het epileren van wenkbrauwen is het eerst belangrijk om de wenkbrauwen ietsje te trimmen. Hierdoor worden de langste wenkbrauwhaartjes alvast een beetje ingekort. Daarna wordt er met touw of pincet, vorm in de wenkbrauwen aangebracht. Wenkbrauwen epileren is een kunst op zich, en wij hebben ons werk ervan gemaakt om prachtige resultaten te garanderen op een zo pijnloze manier.

Onze behandelingen

In onze salon in Rotterdam kunnen onze klanten voor veel verschillende behandelingen terecht. Naast het epileren van wenkbrauwen is het ook mogelijk om eens te kijken naar laserontharing. Wil je graag nog een aanvulling op jouw epilatie afspraak? Neem dan eens een kijkje naar ons rug massage of voetmassage behandelingen! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.

Thuis wenkbrauwen epileren

Veel Rotterdamse klanten hebben weleens geprobeerd hun wenkbrauwen thuis te epileren. Dit kan, maar is absoluut niet zonder risico. Het zelf epileren van wenkbrauwen is iets dat je veel en vaak moet oefenen en het kan daarom zelf nog wel eens fout gaan! Natuurlijk wil je niet jouw scheef ge-epileerde wenkbrauwen in Rotterdam showen. Laat ons dit daarom met onze professionele tools doen. Zo weet je zeker dat jij je op je best zal voelen!

Esbella, onze salon

Iedere klant die onze salon binnen loopt, loopt een poos later naar buiten met een mooi gevoel. Onze lichamen zijn allemaal anders en hebben daarom ook allemaal een andere aanpak nodig. Het is onze missie om iedereen zich mooi te laten voelen, vandaar dat onze salon Esbella, oftewel ‘Het is mooi’, heet. Het is voor ons daarom erg belangrijk om te blijven focussen op het leveren van maatwerk en het geven van persoonlijk advies. Onze persoonlijke, luxueuze behandelingen helpen jou om je ook echt goed te voelen. Wij hanteren een kwaliteit- en prijsverhouding die uitstekend genoemd mag worden! Hierdoor kan iedereen genieten van onze luxe, ontspannen behandelingen.Maak hier uw afspraak