cellulite behandeling

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een verschijnsel waar veel vrouwen niet blij mee zijn en soms onzeker van worden. Vaak komt cellulite voor in de bovenbenen, billen en heupen. Hoewel cellulite bij heel veel vrouwen voorkomt, zien veel vrouwen de cellulite het liefst zo snel mogelijk verdwijnen.

Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Hierdoor kunnen bloedvaten worden vernauwd, waardoor er een slechte bloedcirculatie plaatsvindt. Als gevolg van deze slechte bloedcirculatie en verstoorde vochtafvoer, kunnen vet, afvalstoffen en vocht niet meer goed worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid, die ook ‘putjes’ vertoont. Dit verschijnsel noemen we cellulite, iets waar veel vrouwen niet blij mee zijn.

Wij bieden bij Esbella Salon verschillende behandelingen aan om cellulite te verminderen en een prachtig resultaat te bieden:

 • Cellulite behandeling buik: Massage i.c.m houttherapie van 20 minuten, cavitatie van 20 minuten, acoustic wave therapie van 10 minuten, radiofrequentie/Endermologie vacuüm van 10 minuten, elektrische spierstimulator en pressotherapie van 30 minuten.
 • Cellulite behandeling benen: Massage i.c.m houttherapie van 20 minuten, cavitatie van 20 minuten, acoustic wave therapie van 10 minuten, radiofrequentie/Endermologie vacuüm van 20 minuten, elektrische spierstimulator en pressotherapie van 20 minuten.
 • Cellulite behandeling armen: Massage i.c.m houttherapie van 20 minuten, cavitatie van 20 minuten, acoustic wave therapie van 10 minuten, radiofrequentie/Endermologie vacuüm van 10 minuten, elektrische spierstimulator en pressotherapie van 30 minuten.
 • Detox behandeling massage: Bij deze behandeling maken we gebruik van een lymfedrainage massage met zoutscrub. Hierbij worden de lymfeklieren gestimuleerd en wordt de algehele bloedcirculatie verbetert. Vervolgens brengen we een masker aan en gebruiken we een infrarood sauna deken.
 • Endermologie behandeling: Endermologie vacuüm van 40 minuten, acoustic wave therapie van 20 minuten en pressotherapie van 20 minuten.
 • Wat houden deze technieken precies in?

  In de bovengenoemde behandelingen worden verschillende technieken genoemd die ervoor zorgen dat jouw bloedcirculatie verbetert en cellulite afneemt. Hieronder wordt uitgelegd wat deze technieken betekenen en waarom ze belangrijk zijn:

 • Lymfedrainage: Lymfeklieren worden middels massage gestimuleerd, waardoor de algehele bloedcirculatie verbetert.
 • Cavitatie: Laagfrequente radiogolven worden gebruikt om vetzuren en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Het apparaat veroorzaakt microbubbels waardoor het celmembraan van de vetcellen worden verzwakt en afbreken.
 • Radiofrequentie: Door middel van een apparaat dat radiofrequentie uitstraalt, wordt de huid strakker en steviger gemaakt.
 • Houttherapie: Houten rolling pins van verschillende formaten worden gebruikt om je lichaam te masseren. Als gevolg wordt de algehele bloedcirculatie verbetert en worden vetcellen afgebroken.
 • Elektrische spierstimulator: Dit apparaat activeert zenuwen zodat spieren gaan samentrekken en ontspannen. Door die spieractiviteit wordt er druk op de aderen uitgeoefend waardoor de bloedsomloop gaat verbeteren.
 • Pressotherapie: Bij pressotherapie wordt een pak met verschillende drukzones om je lichaam gedaan. Dit pak is belangrijk om continue compressie op je lichaam uit te oefenen, zodat de lymfe gestimuleerd worden.
 • Endermologie vacuüm: Een massage waarbij een apparaat gebruikt wordt om de huid vacuüm te zuigen en te masseren. Het resultaat hiervan is dat er op de huid druk uitgeoefend wordt en hierdoor cellulite vermindert.
 • Acoustic wave therapie: Akoestische golven zorgen voor een diepe weefselmassage en verbeteren de huidelasticiteit.


 • Maak hier uw afspraak