Cellulite, veel mensen krijgen er mee te maken. In onze praktijk in Rotterdam behandelen wij cellulite op verschillende manieren. Dankzij de verschillende technieken die wij toepassen, neemt de cellulite af en wordt de bloedcirculatie verbeterd. Onze klanten zijn tevreden over het prachtige resultaat dat onze cellulite behandelingen in Rotterdam teweegbrengen en hoe hun sinaasappelhuid afneemt.

Cellulite verminderen in Rotterdam

Wij maken gebruik van verschillende technieken om jouw cellulite te verminderen. Hoewel we graag zouden willen dat we de cellulite helemaal zouden kunnen verwijderen, is dit vaak helaas niet het geval. Het verminderen van de cellulite op de billen, benen en heupen is daarom ons doel. Wij maken gebruik van de volgende technieken:

  • Lymfedrainage
  • Cavitatie
  • Radiofrequentie
  • Houttherapie
  • Elektrische spierstimulator
  • Pressotherapie
  • Endermologie vacuüm
  • Acoustic wave therapie

Behandeling voor cellulitis

Er zijn veel verschillende manieren om cellulite te verminderen. Onze verschillende behandelingen voor cellulite in Rotterdam zorgen ervoor dat de cellulite verminderd wordt. De verschillende technieken worden op verschillende momenten en op verschillende manieren ingezet. Wij zorgen er voor dat iedere behandeling past bij wat jouw lichaam nodig heeft. Al onze cellulite behandelingen duren 90 minuten. De afweging van welke technieken gebruikt worden gedurende de 90 minuten hangt af van wat jouw lichaam het meest nodig heeft.

Thuis cellulite behandelen?

Het internet staat vol ideeën die je thuis zou kunnen uitproberen om jouw cellulite te verminderen. Massageapparaten, massagetechnieken, cellulite apparaten en verschillende diëten zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Hoewel het fijn zou zijn om thuis zelf volledig van de cellulitis af te komen, is dit vaak niet het geval. Wij helpen jou graag om te bekijken op welke manier jij jouw cellulite kunt behandelen en geven uiteraard altijd het advies om voldoende te bewegen en gezond te eten en te drinken.

Over onze Salon Esbella

Onze salon heet Esbella. Vanuit het Spaans vertaald betekent Esbella ‘Het is mooi’. Onze persoonlijke, luxueuze behandelingen helpen jou om je ook echt goed gaat voelen. Dit is dan ook onze missie! Niemand is hetzelfde en ook geen huid is hetzelfde. Het is voor ons daarom erg belangrijk om te blijven focussen op het leveren van maatwerk en het geven van persoonlijk advies. Onze uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat iedereen van een luxe, ontspannen behandeling kan genieten. De gezondheid van de huid, nagels en het lichaam stellen wij centraal, zo kan elke vrouw schitteren met haar natuurlijke glamour!

Diensten die wij aanbieden

Naast deze cellulite behandelingen in Rotterdam bieden wij ook een varia aan andere diensten aan. Onze massages zijn favoriet bij mensen die heerlijk willen ontspannen of verminderen van nek- en rugklachten zoeken. Misschien ben wel op zoek naar een salon die laserontharingen verzorgt. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.Maak hier uw afspraak