Een van onze specialiteiten is de after lipo massage. Deze behandeling wordt gedaan na een buikwandcorrectie, liposuctie, brazilian butt lift of een andere ingreep. De nadruk wordt tijdens deze behandeling gelegd op het herstel van het lichaam. Onze klanten zijn altijd ontzettend tevreden met de prachtige resultaten die ze van onze post lipo massage Rotterdam krijgen.

Technieken voor lipo massages

Er zijn allerlei verschillende manieren om te masseren. Tijdens deze specifieke behandeling wordt gebruik gemaakt van Colombiaanse technieken in combinatie met infrarood- en ultrasound apparatuur. Voor onze lipo massages in Rotterdam werken wij met de beste technieken en beste apparatuur om een goed resultaat te verkrijgen. Omdat elk lichaam anders is, varieert het aantal behandelingen per persoon. Een traject bestaat uit 10 tot 30 behandelingen.

Hoe werkt een after lipo massage?

Na een ingreep heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen. Het lichaam verzamelt tijdens een ingreep zoals liposuctie veel vocht, ook laat de huid los van het weefsel. Dit kan een drukkend gevoel of pijn veroorzaken. Ook kunnen er zwellingen en ongelijkheden in het bindweefsel optreden. Onze after lipomassage in Rotterdam helpt het lichaam om zwellingen tegen te houden. Ook wordt overtollig vocht afgevoerd. Het lichaam wordt tot slot naar wens geshaped. Dit helpt het algehele herstel van het lichaam.

Onze massages

In onze salon worden verschillende soorten massages aangeboden. Naast deze behandeling bieden wij ook rug massages aan. Bij zo’n massage wordt de doorbloeding van de huid en de spieren gestimuleerd. Het huis- en spierweefsel herstelt sneller en voert afvalstoffen af dankzij de toename aan zuurstof. Daarnaast komen veel klanten langs voor een heerlijke voetmassage. Door de juiste drukpunten te masseren wordt niet alleen de bloedsomloop gestimuleerd, maar wordt ook ontgiften van het lichaam op natuurlijke wijze opgestart. Onze nek-schouder-rug massages en relax massages helpen diep te ontspannen. Deze behandelingen verbeteren de bloedsomloop en helpen stress te verminderen. Tot sloten bieden wij ook de lipomassage in Rotterdam en omstreken aan.

Esbella salon

Esbella betekent in het Spaans ‘Het is mooi’. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zich mooi en verzorgd voelt. Onze luxueuze en persoonlijke behandelingen helpen jou om je ook echt goed gaat voelen. Onze uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat iedereen van een luxe, ontspannen behandeling kan genieten. Omdat geen mens, en dus ook geen huid, hetzelfde is, willen wij in de toekomst de focus blijven houden op maatwerk met een persoonlijk advies. Ook willen wij in de basis altijd de gezondheid van de huid, nagels en het lichaam centraal stellen, zodat elke vrouw kan schitteren met haar natuurlijke glamour!

Nog meer genieten?

Wij bieden, naast onze lipo massage behandelingen, in onze salon in Rotterdam nog meer behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan cellulite behandelingen, laserontharingen, manicure en pedicures. Is je gekozen behandeling klaar? Dan weten wij zeker dat jij zult schitteren met jouw natuurlijke glamour! Wij zijn op het gebied van uiterlijke verzorging van alle markten thuis en werken enkel met professionals die precies weten hoe zij jou het beste kunnen helpen.Maak hier uw afspraak