Esbella Salon

After lipo massage

Wat is een after lipo massage?

De after lipo massage is een behandeling die wordt uitgevoerd na afloop van een liposuctie, buikwandcorrectie, brazilian butt lift of andere ingreep. Tijdens deze behandelingen wordt de nadruk gelegd op het herstel van het lichaam na de ingreep. Hierbij focussen wij op een gezond herstel en een prachtig resultaat.

De after lipo massage is een belangrijke behandeling voor het herstel van het lichaam na een ingreep. Tijdens een ingreep verzamelt het lichaam vocht en laat de huid los van het weefsel, wat ervoor kan zorgen dat je een naar drukkend gevoel of pijn ervaart. Na een ingreep kunnen er ook zwellingen en ongelijkheden in het bindweefsel optreden. De after lipo massage zorgt ervoor dat zwellingen worden tegengegaan, overtollig vocht wordt afgevoerd en het lichaam naar wens wordt geshaped. Daarnaast draagt de after lipo massage bij aan een voorspoedig herstel van het lichaam.

De behandeling

Tijdens de behandeling ligt de focus op het lichaam weer in vorm brengen. Dit wordt gedaan door het wegmasseren van verhardingen en oneffenheden samen met het opgehoopte vocht. Voor het beste resultaat begin je direct na de ingreep met de after lipo massage.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Colombiaanse technieken in combinatie met infrarood- en ultrasound apparatuur. Het behandeltraject zal er als volgt uitzien:

  • Middels manuele lymfedrainage wordt het lymfesysteem ondersteunt en gestimuleerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van infraroodlicht om zwellingen en blauwe plekken tegen te gaan.
  • Vervolgens wordt middels radiofrequentie de onderhuid herstelt, circulatie verbetert en wordt collageen gestimuleerd zodat de huid sterk gemaakt wordt. Ook wordt vocht afgevoerd en worden ontstekingen tegengegaan.
  • Vervolgens maken wij in de laatste 30 minuten van de behandeling gebruik van pressotherapie. Hier maken wij gebruik van een pak dat ingedeeld is in verschillende zones die druk op het lichaam uitoefenen. Dit is belangrijk om continue compressie op het lichaam te behouden.
  • Nadat het vocht is afgevoerd en je lichaam hiervan is hersteld, maken wij vanaf de vijfde behandeling gebruik van bindweefselmassage en houttherapie. Dit zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste manier wordt geshaped doordat gifstoffen worden afgevoerd en vetcellen worden afgebroken.

  • Bij deze behandeling werken wij met de beste technieken en beste apparatuur om een goed resultaat te verkrijgen. Omdat elk lichaam anders is, varieert het aantal behandelingen per persoon. Gebruikelijk is een traject van 10-30 behandelingen.    Maak hier uw afspraak