3 voordelen van PMU wenkbrauw

PMU staat voor permanente makeup. PMU op de wenkbrauw biedt een mooie uitkomst voor verschillende vrouwen. Het heeft namelijk veel voordelen! Voor ombre powder brows, een vorm van PMU wenkbrauw, kun je bij Esbella Cosmetics terecht. Onze ervaren en gediplomeerde professionals voorzien je graag van prachtige wenkbrauwen. Ben je benieuwd of PMU op de wenkbrauw iets voor jou is? Lees dan deze blog over alle voordelen! 

Wakker worden met make up 

Misschien wel één van de grootste voordelen, is dat je met PMU op de wenkbrauw altijd wakker wordt met mooie wenkbrauwen! Je hoeft ’s ochtends geen extra tijd meer te besteden aan het bijtekenen van je wenkbrauwen. Zo kun je toch weer net wat langer in bed blijven liggen en bespaar je tijd op het aanbrengen (en natuurlijk ook weer het eraf halen) van je make up. Daarnaast zorgt PMU ervoor dat je met een open blik wakker wordt en meteen fris en fruitig aan de dag kunt beginnen. Ga je nog sporten, douchen of zwemmen? Geen zorgen, de PMU op de wenkbrauw kan niet uitlopen. Dus ook als het heel hard regent, heb jij geen last meer van uitgelopen make up. 

Allergiebestendig 

Voor vrouwen die allergisch zijn voor make up is permanente makeup dé ideale oplossing. Dus verdraagt jouw huid traditionele make up niet? Dan zou PMU nog wel eens jouw redding kunnen zijn. Zo kunnen ook vrouwen met allergieën toch genieten van de voordelen van make up. Daarnaast is PMU wenkbrauw ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Voor meer informatie over de juiste verzorging na PMU op de wenkbrauw kun je contact met ons opnemen. We voorzien je graag van persoonlijk advies op maat. 

Perfecte uitstraling 

Met PMU op de wenkbrauwen zien je wenkbrauwen er altijd perfect uit. Ook bepaalde imperfecties zoals kale plekken in de wenkbrauw kunnen worden gecamoufleerd. Doordat onze professionals goed kijken naar de vormen van je gezicht, zorgen we ervoor dat de wenkbrauwen je beste karakteristieken benadrukken. We kiezen dus echt een vorm en model uit dat goed bij jouw gezicht past. Dus vind je het moeilijk om iedere dag weer opnieuw je wenkbrauwen bij te tekenen? Of ben je slechtziend en is het opdoen van make up iedere dag een onmogelijke opgave voor jou? Dan is PMU op de wenkbrauw echt iets voor jou! Zo heb je altijd perfecte make up voor iedere gelegenheid. En het bespaart uiteindelijk op de lange termijn ook nog eens in kosten, want je hoeft geen veel te dure make up producten meer aan te schaffen. 

Klinkt permante make up op de wenkbrauwen als muziek in je oren? Maak dan gerust een afspraak bij Esbella Cosmetics. Naast een ombre powder brow behandeling kun je bij ons ook terecht voor diverse andere behandelingen zoals een HIFU behandeling, voetmassage, laserontharing en veel meer!